Om oss

En fastighetsförmedling med fokus på Nacka

Välkommen till en mäklarfirma som erbjuder fastighetsförmedling som en helhet. Hos oss får du hjälp med hela processen när du säljer eller köper en bostad – försäkringar, lånelöfte, bolån med mera. Detta är något som både säljare och köpare tjänare. 


mäklare nacka

Vi har full koll på Nacka

Våra mäklare är experter på Nacka med omnejd och vet vart skolorna och förskolorna finns och var bussarna går i denna attraktiva och stadigt växande kommun utanför Stockholm. Den typen av kunskaper är mycket värdefull när det handlar om att sälja eller köpa en bostad.

Vi kan ge dig en riktigt bra bild av hur det är att bo i någon av de olika delarna av Nacka, ända från Sickla till Gustavsberg, Järla och Fisksätra. Oavsett om är du ute efter en central bostad med närhet till restauranger och kulturliv eller om det är naturen som lockar med motion fiske, och bärplockning? Vi hjälper dig så att du hittar rätt i Nacka - här kan du hitta det mesta oavsett intresse.

Stora känslor kräver mäklare med empati

Bostadsaffärer föregås ofta en stor förändring. Ett par ska flytta ihop eller isär, man väntar tillskott i familjen eller ett barn flyttar ut. Man kom få nya behov av hälsoskäl eller kanske bara behöva komma närmare naturen. Vilka skäl du än har för din flytt så kan vi hjälpa dig, vi har stor förståelse för de stora känslorna och att det kan kännas jobbigt med du kan lita på att vi hjälper dig genom hela affären.

Hos oss får ni hjälp av mäklare med stor kunskap och lång erfarenhet av fastighetsförmedling. Varje dag träffar vi människor i livets alla skeenden och är vana att hantera de frågor som alltid kommer upp. Vi finns alltid här för dig om du har några frågor.

Mäklare med full koll på Nackas bostadsmarknad