Värdera bostad Nacka

Låt oss värdera din bostad i Nacka

Funderar du på att sälja din bostad? Vi hjälper dig att ta reda på vad ditt hus är värt med en kostnadsfri värdering. Tillsammans med en av våra kunniga mäklare tittar vi på hur marknaden ser ut för tillfället och vad din bostad kan tänkas vara värd. Vi tittar på alla de faktorer som spelar roll: skick, läge, storlek, hur attraktivt området är med mera.

Är du intresserad av att låta oss värdera ditt hus i Nacka? Välkommen att kontakta oss för ett första möte. Värderingen är inte bindande – om du mest är nyfiken och inte vill gå vidare med affären efter värderingen går det givetvis bra. Lämna dina uppgifter i formuläret nedanför eller ring oss för att boka en värdering!
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Värdera bostad i Nacka – därför är det en bra idé

  • Du får en bättre förståelse för värdet på ditt hus på Nackas bostadsmarknad.

  • Kan du öka värdet med hjälp av en renovering? En värdering ger en bra indikation på detta.

  • Du får bättre koll på din generella bostadsekonomi om du vet vad din bostad är värd.

  • Om värderingen visar att ditt hus har gått upp i värde kan du utöka lånet, något du kan ha nytta av vid en renovering.

Muntlig och skriftlig värdering

När vi värderar din bostad baseras analysen på vår lokalkännedom, kunskap och erfarenhet om Nackas pulserande bostadsmarknad. Vi gör en muntlig värdering på plats, men för en mindre kostnad kan vi även hjälpa till med en skriftlig värdering, även kallad bankvärdering. Den kan komma till nytta när du vill lägga om dina bolån eller ta ett renoveringslån för att fräscha upp bostaden och få upp värdet ytterligare. Våra mäklare hjälper dig med tips och råd vid en eventuell rådgivning om du vill göra några ändringar för ytterligare höjning av värdet.


mäklare nacka

Vi har full koll på hela Nacka

 Vi har värderat och förmedlat mängder av bostäder i Nacka med omnejd och har därför utmärkt koll på bostadsmarknaden i denna stora kommun söder om Stockholm.

Oavsett om du letar bostad i Sickla, Boo, Järla, Solsidan, Fisksätra eller Gustavsberg så kan vi hjälpa dig. I Nacka finns det mesta. Restauranger, butiker i Forum Nacka och annan service är alltid inom räckhåll – men älskar du natur, bad och friluftsliv så kan du få ditt lystmäte här – Hellasgården och Nackareservatet har de flesta hört talas om. Dessutom finns närheten till Stockholm med utmärkta kommunikationer med buss och Saltsjöbanan – och inom en inte alltför avlägsen framtid kommer även tunnelbanan att nå Nacka kommun.

Låt oss värdera bostad i Nacka - hus eller lägenhet – du kommer inte att ångra dig.

Värdera hus i Nacka – så här går vi till väga

  • Fyll i dina uppgifter här på hemsidan.

  • Därefter ringer vi upp dig och bokar in en tid för den muntliga värderingen.

  • En mäklare som kan ditt område går tillsammans med dig igenom bostaden och ger dig en muntlig värdering på plats.

Många aspekter bestämmer bostadens värde

En bostadsvärdering baseras på många olika aspekter: läget, bostadens utformning och allmänna skick. Viktigast är kanske hur stor efterfrågan ser ut i ditt område. Dessutom har faktorer som ränteläge, lånesituation och utbudet på den lokala bostadsmarknaden påverkan på slutpriset. Om du har all relevant information om bostaden tillgänglig när vi är på plats så kommer det att underlätta värderingen.

Intresserad av att värdera din bostad i Nacka? Kontakta oss redan för att boka in ett första möte.

Går du i säljtankar? Vi hjälper dig att värdera din bostad!