Vi kan sälja din bostad i Nacka

Trygga bostadsaffärer

Att sälja en bostad är ingen liten händelse i ett liv. Tvärtom är det ett tillfälle som har stor påverkan på ekonomi, trygghet och inte minst känslor. Massor med praktiska saker som ska hanteras, papper som ska skrivas på och minnen som ska vårdas. En spännande men inte alltid helt enkel process. Med oss på din sida kommer du att kunna sälja din bostad på ett tryggt sätt till ett bra pris.

Välkommen att kontakta oss redan idag för ett första möte med en kostnadsfri värdering. Vi hjälper dig att sälja din bostad i Nacka.


mäklare nacka

Mäklare med personligt engagemang i kunden

Våra mäklare arbetar alltid med ett personligt engagemang i fokus och är med dig i hela processen när du vill sälja ditt hus. Detta arbetssätt har gett oss de nöjdaste kunderna i branschen med de nöjdaste kunderna flera år i rad. För oss är det alltid viktigt att du och din försäljning är i fokus när du anlitar oss. Ett bra betyg från kunderna är en garanti för en lyckad bostadsaffär.

Sälja bostad/hus i Nacka – därför ska du anlita oss

  • Vi är trygga, kunniga, erfarna och engagerade i hela din bostadsförsäljning och vill att både säljare och köpare ska bli nöjda.

  • Vi kan det lokala marknaden i Nacka och ser till att du får det du förväntar dig av en trygg och lokal mäklare. Hus, lägenhet eller tomt – oavsett vad du ska sälja kan du räkna med fullödigt stöd från våra mäklare.

  • Vi arbetar hårt för att du ska bli nöjd så att du kommer tillbaka till oss när det är dags att hitta ett nytt hem igen.

  • Med vår hjälp får du ta del av en helhetslösning som inkluderar fastighetsförmedling, bank och försäkring.

Sälja bostad i Nacka – detta ingår i vår tjänst

En mäklare är en viktig del av en bostadsförsäljning. Men hur ser processen ut och vad ingår egentligen i mäklararvodet? Här går vi igenom fyra viktiga steg inför försäljning av en bostad.

Värdering, förberedelse och planering

En genomtänkt planering är grundläggande när det är dags att sälja ett hus. Först genomför vi en värdering av bostaden. Vi ser även till att klargöra allt som handlar om finansiering, skatter och andra juridiska frågor kring affären.

Här diskuterar vi även tänkbara förbättringar och styling av bostaden. Därefter är det dags för fotografering, framtagning av planritningar och beställning av dokumentation som exempelvis energideklaration.

Att hitta rätt köpare

Att sälja före visning handlar om matchning i vårt spekulantregister samt smygstart av försäljningen med hjälp av vår suveräna tjänst “försprång”. När vi säljer en bostad med en visning upprättar vi en annons som marknadsförs brett – först och främst online på vår hemsida och olika bostadssajter. Vi kan även marknadsföra ditt hus i fysiskt format genom direktreklam och skyltning i närområdet om det passar bättre i det enskilda fallet.

Försäljning

Nästa steg är försäljningen. Vi bearbetar spekulanter aktivt och genomför de bokade visningarna. Vi tar även hand om budgivningen för att den ska utföras på ett tryggt och säkert sätt.

Intresserad av att sälja din bostad/hus i Nacka? Välkommen att kontakta oss så bokar vi in en värdering!

Vi säljer din bostad i Nacka till ett bra pris